Producten

Wat zijn de voordelen van huren?

Het huren van producten biedt veel voordelen. Door huren gebruik je een product enkel voor de termijn dat je ze effectief nodig hebt. Daarna breng je ze gewoon terug. Dit zorgt er voor dat je niet 1 grote investering hoeft te maken voor een kortere tijd én dat je geen opbergruimte nodig hebt om het product na gebruik te stockeren. 

Bijvoorbeeld; je wilt graag een cosleeper gebruiken als jullie kindje geboren is. Gemiddeld gebruik je een cosleeper ongeveer 6 maand. Door het huren bespaar je al snel de helft van de aankoopprijs.

Zijn de producten in goede staat?

Zeker. Wij doen ons best om kwaliteit na te streven. Los van het feit dat we kiezen voor duurzame en kwalitatieve producten, worden alle producten ook goed gecontroleerd en gereinigd wanneer ze teruggebracht worden. Merken we op dat een product niet meer in goede staat verkeert, dan mag je er van op aan dat we het vervangen. 

Wat zijn de kosten van huren?

Alle producten hebben hun eigen standaard huurprijs per maand (babyspullen) of per week (kampeerspullen). Hoe langer de huurperiode, hoe meer je kost per maand daalt.

Mijn product is beschadigd, wat nu?

Wanneer je merkt dat een product beschadigd is, breng ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

Voeg hierbij ook foto’s toe zodat we het defect goed kunnen inschatten. We doen ons best om op een gepaste manier het probleem op te lossen.

Verzending, levering/ophalen

Waar kan ik mijn gereserveerde producten ophalen?

Gereserveerde producten kunnen opgehaald worden op Eikenberg 27, 8310 Sint-Kruis (na het ontvangen van een afhaalbevestiging!) 

Tijdens het bestelproces kun je aangeven wanneer je de producten het liefst komt ophalen. Wij bevestigen dit nog per mail, enkel dan is het mogelijk op te halen. 

Heb je een geboortelijst bij K-Deetje, dan brengen we de producten ook gratis naar de winkel op een afgesproken datum.

Kunnen mijn gereserveerde producten ook verstuurd worden?

Dat kan zeker. Voor sommige grote stuks, is dit helaas niet mogelijk (staat per product vermeld).

We kunnen de producten ook aan huis leveren. Dit is een forfaitaire kost van 30 euro (binnen straal van 70 km rond Brugge)

Betaling

Op welke manier kan ik betalen?

We werken met het online betaalplatform Stripe. Hiermee kan je met Bancontact, Mastercard en iDeal betalen.